Konu
:
Peynirli Ekmek Paparası
Yalnız Mesajı Göster
Peynirli Ekmek Paparası
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Peynirli Ekmek Paparası
Malzemeler :
1 bütün ekmek
3 adet kuru soğan
2 yemek kaşığı tereyağı
1,5 su bardağı su
1 su bardağı peynir (Beyaz, lor v
s)
7-8 dal dere otu
Hazırlanışı:
Bu tanım, bayat ekmekleri değerlendirme açısından da yararlıdır
Pideyle de yapılabilir
Önce kuru soğanları incecik kıyıp,tereyağını erittiğiniz tavada kavurun
Peyniri de katıp, bir iki çevirip ateşten alın
Ekmekleri iri lokmalar halinde bir tepsiye yerleştirin
Üzerine soğanlı peyniri gezdirin
Sonra yağı eritin ve suyla beraber ısıtın
Yağlı sıcak suyla tepsideki ekmekleri ıslatın, ince kıyılmış dereotunu serpin
Sıcak sıcak servis yapalım
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul