Konu
:
Et Sarma
Yalnız Mesajı Göster
Et Sarma
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Et Sarma
MALZEMELER
1/2 kg nuar
6 adet tostluk kaşar peyniri dilimi
1/2 demet maydanoz
2 orta boy kuru soğan
tuz
karabiber
biraz un
HAZIRLANIŞI
1/2 kg nuar etini ince dilimler kesilip şnitzel tarzında dövülür
Et dilimlerinin üzerine tuz ve karabiber ekilir
Maydanoz ve soğan birlikte
incecik kıyılarak et dilimlerinin üzerine yayılır
Kaşar peyniri et dilimlerini kaplayacak şekilde yerleştirilir
Et dilimleri rulo yapılarak tutması için yarım kürdan rulonun ortasına takılır
Etler teflon tavada iyice kızartılır ve kızardıktan sonra üzerine su ilave edilerek pişmeye bırakılır
Etler piştikten sonra tavadan bir tabağa alınır
Tavadaki sosa
biraz un eklenerek sosun hafif koyulaşması sağlanır ve etler tekrar tavadaki sosun içine konulur
Etler 5 dakika daha bu sosla birlikte piştikten sonra servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul