Yalnız Mesajı Göster

İspanaklı Tavuk Sarması

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İspanaklı Tavuk Sarması



Malzemeler


- Kişi adedi kadar dövülmüş tavuk göğsü (biftek),

- 250 gr ıspanak,

- 1 adet yumurta,

- 2 kaşık un,

- 3 kaşık galeta unu

Beşamel Sos İçin:

- Yarım bardak un,

- 1,5 bardak süt,

- 1 kaşık yağ,

- 50 gr kaşar peyniri rendesi
Tarif

Ispanakları ufak doğrayın Susuz kavurun Tuz, karabiber ilave edin Diğer tarafta beşamel sosu hazırlayın Bunun için unu ve yağı kavurun Sütü ilave edin Ateşten alınca içine kaşar peyniri rendesi katın Karıştırın Tuz ve karabiber koyun Kavrulan ıspanakları içine ilave edin ve hepsini karıştırın Tavukları hafif yağlayıp, üzerine biraz baharat serpin Hazırlamış olduğunuz içten koyun Kalınca sarın Önce una, sonra yumurtaya ve daha sonra galeta ununa batırın Sıcak fırında 30 dakika pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla