Konu
:
Kestaneli Hindi Dolması İçi
Yalnız Mesajı Göster
Kestaneli Hindi Dolması İçi
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kestaneli Hindi Dolması İçi
Kestaneli Hindi Dolması İçi Tarifi - Kestaneli Hindi Dolması İçi Yapılışı - Hindi Dolması Nasıl Yapılır - Hindi Dolması Malzemeleri
600 gr kestane (kabuksuz)
500 gr (2+1/2 su bardağı) et suyu
1 çorba kaşığı kereviz (rendelenmiş)
1 çay kaşığı tuz
1 kahve kaşığı karabiber
30 gr (2 çorba kaşığı) tereyağı
1 iri soğan (ince doğranmış)
250 gr sosis (ince kıyılmış)
100 gr (1+1/2 su bardağı) taze ekmek içi
2 yumurta (hafifçe çırpılmış)
Kestane, et suyu, kereviz rendesi, tuz ve biberi orta boy bir tencereye koyup orta ateşe oturtarak 1 saat, kestaneler yumuşayıp suyu emene kadar pişiriniz
Tencereyi ateşten alıp içindekileri derin bir kaseye aktararak ılınmaya bırakınız
Ilınınca kestaneleri ufalayınız
Küçük bir tencerede yağı orta ateşte kızdırınız
Soğan ve sosisleri ekleyip 8 dakika pişirdikten sonra, ateşten alıp ılınmaya bırakınız
Ekmek içi ve yumurtaları, soğan ve sosis karışımı ile birlikte ufalanmış kestanelere ekleyip kaşıkla iyice karıştırınız
Harcınız kullanılmaya hazırdır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul