Yalnız Mesajı Göster

Balıklı Pazı Sarması

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Balıklı Pazı Sarması



Balıklı Pazı Sarması Tarifi - Balıklı Pazı Sarması Nasıl Yapılır - Balıklı Pazı Sarması Malzemeleri



BALIKLI PAZI SARMA


100 gr mantar

300 gr levrek

250 gr kuru soğan

200 gr taze kaşar

4 ad Pazı yaprak

2 çorba çam fıstığı

tuz,karabiber


Tencereye 4 su bardağı su koyup kaynatın Pazı yapraklarını 5 dakika kaynatıp hemen soğuk suyun içine alın ki renkleri yeşil kalsın Tavada az yağda rendelenmiş soğanı kavurun Üzerine kıyılmış mantarı, fileto doğranmış balık etini koyup 5 dakika daha kavurun Çam fıstığını ve kaşar peyniri de üzerine koyup ocaktan alın Bu malzemeleri haşlanmış pazı yaprağına sararak fırın kabına dizin Üzerine çok az su koyup 200 derecedeki fırında 15 pişirin Sıcak servis yapın


Alıntı Yaparak Cevapla