Konu
:
Balıklı Pazı Sarması
Yalnız Mesajı Göster
Balıklı Pazı Sarması
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Balıklı Pazı Sarması
Balıklı Pazı Sarması Tarifi - Balıklı Pazı Sarması Nasıl Yapılır - Balıklı Pazı Sarması Malzemeleri
BALIKLI PAZI SARMA
100 gr mantar
300 gr levrek
250 gr kuru soğan
200 gr taze kaşar
4 ad
Pazı yaprak
2 çorba çam fıstığı
tuz,karabiber
Tencereye 4 su bardağı su koyup kaynatın
Pazı yapraklarını 5 dakika kaynatıp hemen soğuk suyun içine alın ki renkleri yeşil kalsın
Tavada az yağda rendelenmiş soğanı kavurun
Üzerine kıyılmış mantarı, fileto doğranmış balık etini koyup 5 dakika daha kavurun
Çam fıstığını ve kaşar peyniri de üzerine koyup ocaktan alın
Bu malzemeleri haşlanmış pazı yaprağına sararak fırın kabına dizin
Üzerine çok az su koyup 200 derecedeki fırında 15 pişirin
Sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul