Konu
:
Tombul Kabak Dolması
Yalnız Mesajı Göster
Tombul Kabak Dolması
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tombul Kabak Dolması
Tombul Kabak Dolması Tarifi - Tombul Kabak Dolması Nasıl Yapılır - Tombul Kabak Dolması Malzemeleri
Tombul Kabak Dolması
Elif Korkmazel
6 adet tombul kabak
1 adet soğan
1 çay bardağı pirinç
1/2 demet maydanoz ve dereotu
8-10 dal nane
1 tatlı kaşığı toz şeker
1 çay bardağı zeytinyağı
1
5 su bardağı su
Tuz
Karabiber
Kabakları yıkadıktan sonra üstünden kesip kapak yapın
İçlerini oyun ve tuzla ovun
Yemeklik doğranmış soğanı bir kaseye alın
İçine yıkanmış pirinç, kıyılmış maydanoz, dereotu ile nane, toz şeker, zeytinyağı, tuz, karabiber katıp iyice karıştırın
Dolmaların içini harçla doldurup tencereye dizin
Üzerine kestiğiniz kapakları yerleştirin ve suyunu koyun
Orta ateşte 30 dakika kadar pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul