Konu
:
Labne Peynirli Saray Sarması
Yalnız Mesajı Göster
Labne Peynirli Saray Sarması
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Labne Peynirli Saray Sarması
peynirli saray sarması - sarma çeşitleri - sarma yemekleri
Malzemeler :
5 yemek kaşıgı labne peyniri
1 demet pazı
1 su bardağı pirinç
100 g ton balığı konservesi
1 tutam kıyılmış dereotu
1 çay kaşığı toz zerdeçal
Tuz
Karabiber
Yapılışı:
Damarlarını ayıkladığınız pazı yapyraklarını haşlayarak süzün
1 su bardağı pirinci küçük bir tencerede yumuşayıncaya kadar haşlayın ve süzün
Derin bir kasede labne peyniri, ince kıyılmış dereotu, zerdeçal ve ton balığını bir miktar tuz ekleyerek karıştırın
Streç filmi mutfak tezgahına serin ve sıvı yağ ile yağlayarak üzerine haşlanan pazı yapraklarını döşeyin
Pazı yapraklarının üzerine haşladğınız pirinçleri eşit miktarda yayın
Son olarak labne peynirili harcın tamamını pirinçlerin üzerine yayarak streç film yardımı ile rula haline getirin
Buzdolabında 1 saat kadar dinlendirdikten sonra dilimleyerek servis edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul