Konu
:
Patlıcan Ve Kabak Sarma
Yalnız Mesajı Göster
Patlıcan Ve Kabak Sarma
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Patlıcan Ve Kabak Sarma
Malzemeler :
2 kabak
2 patlican
2yemek kasigi kapari
10 tane kurutulmus domates
500 g labne peyniri
3 yumurta sarisi
bir kac dal biberiye (veya kekik)
tuz,karabiber
Tarifi:
Patlican ve kabaklar ince dilimler halinde uzunlamasina kesilir
Üzerilerine firca yardimi ile cok az zeytinyagi sürülür izgaraya dizilip 250 dercede bir kac dakika kizartilir
(izgarasi olmayanlar yagda kizartabilirler)
Kapariler ve domates kurulari minik minik dogranir
Labnepeyniri ve yumurta sarilari ile karistirilir
Kapari ve domates eklenir
Tuz,karabiber,biberiye (veya kekik) serpilir
Bu karisim patlican ve kabak dilimlerine kalinca sürülür ve gevsekce sarilir
Hafif yaglanmis firin kabina diklemesine yerlestirilip üzerine bir kac damla zeytinyagi gezdirilip 200 dereceli firinda 20 dakika pisirilir
sicak veya soguk servis edilir
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul