Yalnız Mesajı Göster

Patlıcan Ve Kabak Sarma

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Patlıcan Ve Kabak Sarma





Malzemeler :



2 kabak

2 patlican

2yemek kasigi kapari

10 tane kurutulmus domates

500 g labne peyniri

3 yumurta sarisi

bir kac dal biberiye (veya kekik)

tuz,karabiber


Tarifi:




Patlican ve kabaklar ince dilimler halinde uzunlamasina kesilirÜzerilerine firca yardimi ile cok az zeytinyagi sürülür izgaraya dizilip 250 dercede bir kac dakika kizartilir (izgarasi olmayanlar yagda kizartabilirler)


Kapariler ve domates kurulari minik minik dogranirLabnepeyniri ve yumurta sarilari ile karistirilirKapari ve domates eklenirTuz,karabiber,biberiye (veya kekik) serpilir


Bu karisim patlican ve kabak dilimlerine kalinca sürülür ve gevsekce sarilir Hafif yaglanmis firin kabina diklemesine yerlestirilip üzerine bir kac damla zeytinyagi gezdirilip 200 dereceli firinda 20 dakika pisirilir


sicak veya soguk servis edilir



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla