Konu
:
Kayısılı Kuzu Kol Yahnisi
Yalnız Mesajı Göster
Kayısılı Kuzu Kol Yahnisi
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kayısılı Kuzu Kol Yahnisi
Kayısılı Kuzu Kol Yahnisi Tarifi - Kayısılı Kuzu Kol Yahnisi Yapılışı - Et Nasıl Pişmeli
650 gr
kemiksiz kuzu kolu
100 gr
kuru kayısı
1 adet çubuk tarçın
10 gr
toz şeker
10 adet arpacık soğanı
5 diş sarımsak
50 gr
haşlanmış nohut
5 yıldız anason
Tuz
Karabiber
20 gr
zeytinyağı
10 gr
tereyağı
Yapılışı:
İlk önce kuzu etlerini doğrayın ve alt üst yaparak kızgın tavada çevirin
Daha sonra ise tavaya, zeytinyağı ve tereyağı koyun
Kızaran etler yağda sotelenirken, arpacık soğan, sarımsak, çubuk tarçın, kayısı ve tatlanması için toz şeker ilave edin
Suyunu verdikten sonra ise yıldız anasonu, tuzunu ve biberini kontrol edip kısık ateşte pişirin
Etlerin pişmesine yakın haşlanmış nohutları da içine ilave edip 15 dakika kadar daha pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul