Konu
:
Biftek Marengo
Yalnız Mesajı Göster
Biftek Marengo
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Biftek Marengo
Biftek Nasıl Pişirilir - Biftek Tarifi - Fileto
Malzemeler:
- 1 kg
sığır filetosu
- bitkisel yağ
- 1 adet soğan
- birkaç diş sarımsak
- tuz
- karabiber
- 500ml sığır eti suyu
- 100ml kırmızı sarap
- 25 ml hazır et sosu
- 25gr
domates püresi
- 350 gr
dilimlenmis mantar
- biraz mısır unu
- 100gr
taze krema
- 500gr
Amerikan pirinci
Hazırlanışı:
Biftek filetosu şeritlerini yağda kavurun
Kıyılmış soğanları ilave edin ve yarı seffaf olana kadar kızartın
Kıyılmış sarımsak, tuz ve biber ilave edin
Kırmızı şarap, et suyu, et sosu ve domates püresi ilave edin
Kaynatın ve orta ateşte pişirin
Mantarları ilave edin
Mısır unuyla koyulaştırın ve taze krema ilave edin
Pirinci tuzlu suda pişirin ve biftekle birlikte servis yapın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul