Konu
:
Dana Eskalopu Kordon Blue
Yalnız Mesajı Göster
Dana Eskalopu Kordon Blue
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Dana Eskalopu Kordon Blue
Malzemeler:
- 8 adet dana bifteği
- 2 kahve fincanı sıvıyağ
- 1 çorba kaşığı tereyağı
- 4 çorba kaşığı un
- 3 adet çırpılmış yumurta
- 1 su bardağı galeta unu
- 4 dilim gravyer peyniri
- 4 dilim jambon
- tuz
- karabiber
Hazırlanışı:
Biftekleri bıçak sırtı kalınlığında dövüp tuzlayın biberleyin
Etlerin dört adedinin üzerlerine birer dilim jambon ve jambonların üzerlerine birer dilim gravyer peyniri koyun
(Ebat olarak jambon ve gravyer peyniri biftekten biraz küçük olmalidir)
Sonra üzerlerine diğer etleri kapatın
Kenarlarını elinizle iyice bastırın ve biftekleri önce alt üst una sonra yumurtaya ve sonra galete ununa bulayın
Bir tavaya rafine yağı koyup hafif kızdırın hazırladığınız etleri tavaya dizin
Orta ateşte 4′er dakika alt üst altın sarısı kızartıp bir servis tabağına çıkarın
Tavadaki yağı döküp tavaya tereyağını koyun
Hafifçe kızartıp etlerin üzerine döküp servis edin
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul