Yalnız Mesajı Göster

Dana Eskalopu Milanez

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Dana Eskalopu Milanez



biftek nasıl pişirilir - biftek tarifi - dana biftek
Malzemeler:


- 8 adet dana bifteği

- 2 kahve fincanı sıvıyağ

- 1 çorba kaşığı tereyağı

- 4 çorba kaşığı un

- 3 adet yumurta

- 1 su bardağı galeta tozu

- tuz

- karabiber


Hazırlanışı:


Biftekleri bıçak sırtı kalınlığında ince dövüp tuzlayıp biberleyin Yumurtaları küçük bir kaba kırıp hafif çırpın Biftekleri önce una sonra yumurtaya ve sonra galeta ununa bulayın


Bir tavada rafine yağını koyun ve kızdırın Hazırladığınız etleri tavaya dizin İkişer üçer dakika alt üst altın sarısı kızartın


Bir servis tabağına dizin Tavadaki yağı döküp tereyağını tavaya koyun Orta ateşte hafif kızartıp bifteklerin üzerlerine döküp servis ediniz




alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla