Konu
:
Sedef Bonfile
Yalnız Mesajı Göster
Sedef Bonfile
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sedef Bonfile
Malzemeler:
- 4 parça bonfile
- 200 gr
haşlanmış fasulye
- 150 gr
margarin
- 2 çorba kaşığı un
- 300 gr
süt
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı hindistan cevizi
Hazırlanışı:
Bonfileleri kuş yuvası şeklinde ızgarada pisirin
Beşamel sos için kızgın yağa unu ilave edip kavurun
Bu işlem bitince üzerine süt, karabiber, tuz ve hindistan cevizini de ekleyip bir müddet daha pişirin
Sonra kuş yuvası bonfilelerin içine haşlanmış fasulyeyi yerleştirerek, beşamel sosunu ilave edin
Yeşil fıstık, domates ve biberle süsleyerek servise sunun
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul