Yalnız Mesajı Göster

Sedef Bonfile

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sedef Bonfile



Malzemeler:


- 4 parça bonfile

- 200 gr haşlanmış fasulye

- 150 gr margarin

- 2 çorba kaşığı un

- 300 gr süt

- 1 çay kaşığı tuz

- 1 çay kaşığı hindistan cevizi

Hazırlanışı:


Bonfileleri kuş yuvası şeklinde ızgarada pisirin Beşamel sos için kızgın yağa unu ilave edip kavurun


Bu işlem bitince üzerine süt, karabiber, tuz ve hindistan cevizini de ekleyip bir müddet daha pişirin


Sonra kuş yuvası bonfilelerin içine haşlanmış fasulyeyi yerleştirerek, beşamel sosunu ilave edin


Yeşil fıstık, domates ve biberle süsleyerek servise sunun





alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla