Konu
:
Pazılı Kuzu Kapama
Yalnız Mesajı Göster
Pazılı Kuzu Kapama
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pazılı Kuzu Kapama
Pazılı Kuzu Kapama Tarifi - Pazılı Kuzu Kapama Yapılışı - Pazılı Kuzu Kapama Nasıl Yapılır - Pazılı Kuzu Kapama Malzemeleri
1 adet kuzu kol
yarım kg
pazı
7-8 adet taze soğan
1 adet kuru soğan
1 adet orta boy havuç
6 çorba kaşığı sıvıyağ
2 su bardağı su
1 çorba kaşığı un
Karabiber
tuz
Sıvıyağ ve parçalara bölünmüş kuzu eti ince kıyılmış soğanla birlikte kavrulur, üzerine halka şeklinde doğranmış havuç eklenir, bir kaç dakika kavurduktan sonra bir parmak boyunda doğranmış pazı ve taze soğan eklenir
Tuz ve karabiber katılıp karıştırılır
Bir su bardağı sıcak su ilave edilir, tencerenin kapağı kapatılır, un ve 1 su bardağı su iyice karıştırılır, et pişince sicim gibi katılır, karıştırılır, yaklaşık 10 dakika sonra ateşten alınır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul