Konu
:
Pazılı Kuzu Kapama 3
Yalnız Mesajı Göster
Pazılı Kuzu Kapama 3
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pazılı Kuzu Kapama 3
Pazılı Kuzu Kapama Tarifi - Pazılı Kuzu Kapama Yapılışı - Pazılı Kuzu Kapama Nasıl Yapılır - Pazılı Kuzu Kapama Malzemeleri
4-6 kişilik Malzemesi
1 kg iri doğranmış kuzu incik veya kuzu kol
1 demet pazı
1 demet dereotu
1 demet maydanoz
10 dal taze soğan
1 havuç
1 soğan
1 çorba kaşığı margarin
1 çorba kaşığı un
3 su bardağı sıcak su
Tuz
Karabiber
Pazıları temizleyip iri iri doğrayın
Taze soğanları temizleyip kalın kalın doğrayın
Havucu dilimleyin, soğan, maydanoz ve dereotunu kıyın
Margarini tencerede eritip eti kızartın
Soğanı ilave edip kavurun
Unu ekleyip pembeleşinceye kadar karıştırın
Sıcak suyu ilave edip kapağı kapalı olarak 15 dakika pişirin
Taze soğan, havuç, maydanoz, dereotu, tuz ve karabiberi ilave edin
Pazı yapraklarını etlerin üzerini tamamen kapatacak şekilde yayın
Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte 15 dakika daha pişirin
Sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul