Konu
:
Soslu Dana Kuşbaşı
Yalnız Mesajı Göster
Soslu Dana Kuşbaşı
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Soslu Dana Kuşbaşı
Soslu Dana Kuşbaşı Tarifi - Soslu Dana Kuşbaşı Yapılışı - Soslu Dana Kuşbaşı Nasıl Yapılır - Soslu Dana Kuşbaşı Malzemeleri
Malzeme:
700 -800 g
dana kuşbaşı eti
Birkaç kaşık zeytinyağı veya ayçiçek ya da mısırözü yağı
1 kereviz
3 havuç
1/2litre beşamel sosu
Kuşbaşı etleri zeytinyağında kavurup buna ince kesilmiş havuç ve kerevizleri katın
Tuz ekip, yavaş yavaş 1 saat kadar pişirin
Gerekirse sıcak su veya et suyu koyun
Etleri önceden hazırladığınız beşamel sosuyla karıştırın ve tereyağlanmış bir fırın kabına yerleştirin
Üzerine çekilmiş peynir serperek sıcak fırında 30 dakika pişirin
Fırından çıkarıp sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul