Konu
:
Gaziantep Usulü Terbiyeli Kuşbaşı Kebabı
Yalnız Mesajı Göster
Gaziantep Usulü Terbiyeli Kuşbaşı Kebabı
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Gaziantep Usulü Terbiyeli Kuşbaşı Kebabı
Terbiyeli Kuşbaşı Kebabı Tarifi - Terbiyeli Kuşbaşı Kebabı Yapılışı - Terbiyeli Kuşbaşı Kebabı Nasıl Yapılır - Terbiyeli Kuşbaşı Kebabı Malzemeleri
MALZEMELER:
Yarım kg kebaplık et
100 gram kuyruk
3-4 diş sarımsak
Yeterince kırmızıbiber
2 çorba kaşığı harmanlanmış biber ve domates salçası
Tuz
Karabiber
HAZIRLANIŞI:
Et ve kuyruğu yarım ceviz büyüklüğünde doğrayın
Eti, sarımsak, biber ve domates salçası, zeytinyağı, kırmızı toz biber, karabiber ve tuzun bulunduğu bir kapta ovarak terbiye edin
Bir gece bekletin
Terbiyelenmiş etleri şişlere saplarken 3-4 parça ete karşılık bir parça kuyruk yağı koyun
Kömür ateşinde pişirin
Sıcak olarak servis yapın
Nedim Atilla
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul