Yalnız Mesajı Göster

Gaziantep Usulü Terbiyeli Kuşbaşı Kebabı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Gaziantep Usulü Terbiyeli Kuşbaşı Kebabı



Terbiyeli Kuşbaşı Kebabı Tarifi - Terbiyeli Kuşbaşı Kebabı Yapılışı - Terbiyeli Kuşbaşı Kebabı Nasıl Yapılır - Terbiyeli Kuşbaşı Kebabı Malzemeleri

MALZEMELER:

Yarım kg kebaplık et

100 gram kuyruk

3-4 diş sarımsak

Yeterince kırmızıbiber

2 çorba kaşığı harmanlanmış biber ve domates salçası

Tuz

Karabiber


HAZIRLANIŞI:

Et ve kuyruğu yarım ceviz büyüklüğünde doğrayın Eti, sarımsak, biber ve domates salçası, zeytinyağı, kırmızı toz biber, karabiber ve tuzun bulunduğu bir kapta ovarak terbiye edin Bir gece bekletin Terbiyelenmiş etleri şişlere saplarken 3-4 parça ete karşılık bir parça kuyruk yağı koyun Kömür ateşinde pişirin Sıcak olarak servis yapın



Nedim Atilla

Alıntı Yaparak Cevapla