Yalnız Mesajı Göster

Pastirmali Biftek

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pastirmali Biftek



MALZEMELER

1/2 KİLO İNCE DÖVÜLMÜŞ BİFTEK
200 GR PASTIRMA
200 GR TAZE KAŞAR
KIZARTMA YAĞI
GALETA UNU
UN
2 YUMURTA
İNCE UÇLU SAĞLAM KÜRDANLAR

HAZIRLANIŞI

Biftekleri tezgaha koyunHer birinin üzerine birer dilim pastırma ve ince bir dilim kaşar peyniri koyarak ikiye katlayın ve kürdan yardımıyla,açılmamasını sağlayacak şekilde kapatınÖnce una,sonra çırpılmış yumurtaya sonra da galeta ununa bulayarak kızartın Tuz kullanmaya gerek kalmayabilir Yerken kürdanlara dikkat!

Alıntı Yaparak Cevapla