Konu
:
Pastirmali Biftek
Yalnız Mesajı Göster
Pastirmali Biftek
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pastirmali Biftek
MALZEMELER
1/2 KİLO İNCE DÖVÜLMÜŞ BİFTEK
200 GR PASTIRMA
200 GR TAZE KAŞAR
KIZARTMA YAĞI
GALETA UNU
UN
2 YUMURTA
İNCE UÇLU SAĞLAM KÜRDANLAR
HAZIRLANIŞI
Biftekleri tezgaha koyun
Her birinin üzerine birer dilim pastırma ve ince bir dilim kaşar peyniri koyarak ikiye katlayın ve kürdan yardımıyla,açılmamasını sağlayacak şekilde kapatın
Önce una,sonra çırpılmış yumurtaya sonra da galeta ununa bulayarak kızartın
Tuz kullanmaya gerek kalmayabilir
Yerken kürdanlara dikkat!
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul