Yalnız Mesajı Göster

Nane Ve Rezeneli Kuzu

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Nane Ve Rezeneli Kuzu



Nane ve Rezeneli Kuzu Tarifi - Nane ve Rezeneli Kuzu Yapılışı - Kuzu Yemeği Nasıl Yapılır - Pişirme Talimatları

Malzemeler

500 gr kuşbaşı doğranmış kuzu kol

200 gr rezene

1 adet soğan

1 adet limonun suyu

12 bardak et suyu

1 bardak su

14 kutu krema

5 dal nane

Tuz ve karabiber


Hazırlanışı:

Rezene ve naneyi incecik kıyın Soğanı soyup küp küp doğrayın Kuzu etini NutriCook tenceresine koyun Rezene, soğan, nane, et suyu ve suyu ekleyip tuz, biber ile tatlandırın NutriCook’un kapağını kapatın

Akıllı kontrol saatini 7 dakikaya ayarlayın 3 programı seçin Buhar çıkışı gerçekleştiğinde ateşi kısın, böylece geri sayım başlamış olur İşaret belirdiğinde ateşi kapatın ve program seçiciyi buhar konumuna getirin Böylece düşük basınçta buharlı pişirme otomatik olarak başlar

Pişirme işlemi tamamlandıktan sonra, NutriCook’un kapağını açın Etlere krema ve limon suyunu ekleyip karıştırın Yanında buharda haşlanmış sebzelerle servis yapabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla