Konu
:
Dana Kuşbaşı
Yalnız Mesajı Göster
Dana Kuşbaşı
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Dana Kuşbaşı
Dana Kuşbaşı Tarifi - Dana Kuşbaşı Yapılışı - Dana Kuşbaşı Nasıl Yapılır - Dana Kuşbaşı Malzemeleri
İçindekiler
700 g kuşbaşı dana eti
3 çorba kaşığı (50 ml) sıvı yağ
1 büyük soğan (doğranmış)
1 diş dövülmüş sarmısak
2 havuç (dilimlenmiş)
1 adet kereviz (dilimlenmiş)
250 g konserve domates
300 ml tavuk suyu
2 çorba kaşığı
Yağı Clipso'ya koyun ve kapağını kapatmadan eritin
Eti, soğanları ve sarmısağı bu yağda döndürün
Mısır unu dışında tüm diğer malzemeyi ilave edin
İyice karıştırın
Clipso'nun kapağını kapatarak basıncı en yüksek dereceye ayarlayın
15 dakika pişirin
Buharı hızlı bir şekilde serbest bırakın
Mısır ununu biraz soğuk suyla karıştırarak pürüzsüz bir karışım elde edin
Tencereyi tekrar ateşe oturtun
Devamlı karıştırın ve sos koyulaşana kadar kaynatın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul