Konu
:
Dana Buğulaması
Yalnız Mesajı Göster
Dana Buğulaması
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Dana Buğulaması
Gereçler:
1 kg süt danası( pirzola veya kol tarafı)
300 gr arpacık soğanı
1 demet dereotu 2 yemek kaşığı yağ
1/ 2 bardak su-tuz
Yapılışı:
1
Eti kemikli olarak birer kişilik parçalara böldürün
Ayıklanmış soğan, kıyılmış dereotu, 1 tatlı kaşığı tuz, 2 kaşık yağ ve 1/ 2 bardak suyla ateşe koyun
Kapağını sıkıca kapatın
2
Eti 5 dakika kuvvetli, sonra kısık ateşte 45-50 dakika pişirin
Pilavla servis yapın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul