Konu
:
Mantarlı Et Sote
Yalnız Mesajı Göster
Mantarlı Et Sote
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mantarlı Et Sote
Malzemeler ;
500 gr Kuşbaşı Et,
300 gr Mantar
2 adet Domates
1 adet Soğan
2 adet Sivri Biber
Margarin
Tuz, Kara Biber, Kekik, Nane, Pul Biber
yapılışı
Soğanları ince ince doğrayıp pembeleşinceye kadar kavurun, içine kuş başı etleri atın
Suyunu çekene kadar kavurun
Kavurduğumuz etin üzerine rendelenmiş domates veya 1 kaşık salçayı dökün
Mantarları ortadan ikiye bölün
Kavrulan etlerin üzerine atın
1 su bardağı su, tuz ve diğer baharatları ilave edip karıştırın
Tencerin kapağını kapatıp suyunu çekene kadar orta ateşte pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul