Konu
:
Dana Rostosu
Yalnız Mesajı Göster
Dana Rostosu
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Dana Rostosu
Malzemeler
250 gram dana nuar
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı tereyağ
1 adet patates
1 adet soğan
1 adet domates
1 diş sarımsak
1 adet Defne Yaprağı
3-4 adet tane karabiber
2 yemek kaşığı
tuz
Hazırlanışı
Yağlar de iyice kızdırılır
Yıkanıp kurulanan nuar çevrilerek pembeleşenciye kadar çevrilerek kızartılır
Patates, soğan, sarımsak, defne yaprağı, karabiber ilave edilip soğanlar diriliğini kaybedinceye kadar karıştırılarak pişirilir
Bu arada domates püre haline getirilip tencereye ilave edilir
Balsamik sirke ve tuz eklenir
Etin üzerini geçecek kadar su eklenir
Tencerenin kapağı kapatılıp yarım saat pişirilir
Et ve sebzeler na alınıp suyundan da konularak önceden 180 dereceye ısıtılmış fırında yarım saat daha pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul