Konu
:
Mantar Soslu Biftek
Yalnız Mesajı Göster
Mantar Soslu Biftek
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mantar Soslu Biftek
Mantar Soslu Biftek Tarifi - Mantar Soslu Biftek Yapılışı - Mantar Soslu Biftek Nasıl Yapılır - Mantar Soslu Biftek Malzemeleri
4 kişilik Gerekli malzeme:
4 kestane mantarı
50 gr tereyağı
4 parça biftek
200 gr kültür mantarı
4 dilim kaz ciğeri (veya tavuk ciğeri)
Taze çekilmiş karabiber
Taze adaçayı
1
Tereyağını tavada eritin
Biftekleri ekleyip iki taraflı kızartın, pişerken bir tutam tuz serpin
Sıcak olarak muhafaza edin
2
Kültür ve kestane mantarlarını temizleyip dilimleyin
Kalan tereyağını tavada eritip mantarları soteleyin ve tavadan alın
3
Kaz ciğeri dilimlerini tavada çevirerek pişirin
Üzerine taze çekilmiş karabiber serpin
Biftekleri servis tabaklarına alıp üzerine kaz ciğeri dilimlerini yerleştirin
Yanına 1-2 kaşık mantar ilave edip taze adaçayı yapraklarıyla süsleyerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul