Konu
:
Kapama
Yalnız Mesajı Göster
Kapama
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kapama
Kapama Tarifi - Kapama Nasıl Yapılır - Kapama Malzemeleri
Kapama Tarifi
* 1 kilogram kuzu eti
* 3 demet taze soğan
* 1 adet kuru soğan
* 2 demet dereotu
* 3 adet yeşil salata veya 2 marul
Kapama tarifi
Eti parçalara ayırdıktan sonra yıkayıp tencereye koyun
üzerine iri parçalar halinde kesilmiş salata, doğranmış taze ve kuru soğan, kıyılmış dereotu, biraz tuz ve bir fincan su ilave edin
Böylece tencerenin kapağını kapatın ve hepsini birlikte 1
5 saat pişirin
Süresi dolup piştikten sonra da bir tabağa alın ve servis yapın
Ancak etin özellikle yağlı olmasına dikkat edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul