Yalnız Mesajı Göster

Zencefilli Piliç İzgara

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Zencefilli Piliç İzgara



Malzemeler:



4 adet piliç göğsü (Biraz dövülmüş)

½ çay bardağı Bizim Ayçiçek Yağı

Tuz

1 tatlı kaşığı zencefil (Rendelenmiş)

1 çay kaşığı karabiber

1 çay kaşığı kırmızıbiber

1 adet sağanın suyu


Hazırlanışı


• Etler hariç tüm malzemeyi bir kap içine koyun Piliçleri de ilave edip iyice karıştırın ve 2 saat kadar dinlenmeye bırakın


• Piliçleri ızgaraya koyup her iki tarafını pişirerek arzu edilen garnitürle servis yapın


Not : İstenildiğinde az yağla teflon tavada da pişirilebilir

Alıntı Yaparak Cevapla