Konu
:
Zencefilli Piliç İzgara
Yalnız Mesajı Göster
Zencefilli Piliç İzgara
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Zencefilli Piliç İzgara
Malzemeler:
4 adet piliç göğsü (Biraz dövülmüş)
½ çay bardağı Bizim Ayçiçek Yağı
Tuz
1 tatlı kaşığı zencefil (Rendelenmiş)
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kırmızıbiber
1 adet sağanın suyu
Hazırlanışı
• Etler hariç tüm malzemeyi bir kap içine koyun
Piliçleri de ilave edip iyice karıştırın ve 2 saat kadar dinlenmeye bırakın
• Piliçleri ızgaraya koyup her iki tarafını pişirerek arzu edilen garnitürle servis yapın
Not : İstenildiğinde az yağla teflon tavada da pişirilebilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul