Konu
:
Baharat Soslu Et
Yalnız Mesajı Göster
Baharat Soslu Et
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Baharat Soslu Et
Malzemeler:
750 gram dana incik et (kemiksiz)
2 adet soğan
2 adet havuç
2 adet domates
2 sivri biber
1 kaşık salça
Yarım bardak ayçiçek yağı
Bir kaşık karışık baharat
Tarifi:
Etleri iri doğrayın ve suda haşlayıp soğuduktan sonra bir tepsiye alın
Ayrı bir yerde havuç, domates,biber ve salçayı beraber karıştırın
Yağda kızartın ve havuç ilave edin ve etin suyundan ilave edin
Sonra inciklerin üzerine dökün ve 10 dakika daha kaynatın, sıcak olarak pilavın yanında servis yapın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul