Yalnız Mesajı Göster

İspanak Garnitürlü Etsuyu

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İspanak Garnitürlü Etsuyu



Ispanak Garnitürlü Etsuyu


1 Ispanağı hazırlayın: Ispanakların çürümüş olan yapraklarını ayıklayıp atın Köklerini kesin Yaprakları uzunlamasına üst üste yerleştirin Sap kısımlarını çıkarın

2 Rulo yapıp kesin: Üst üste koyduğunuz yaprakları uzunlamasına rulo yapın Elinizle sıkıca tutup ince şeritler halinde kesin (Parmaklarınızı emniyet bakımından hafifçe kıvırın)

3 Et suyuna katın: Et suyunu kaynatın Kesilmiş ıspanakları et suyuna ilave edin Bir kaç dakika yumuşamasını ve pişmesini bekleyin Sonra servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla