Konu
:
Kemikli Güveç Nasıl Yapılır
Yalnız Mesajı Göster
Kemikli Güveç Nasıl Yapılır
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kemikli Güveç Nasıl Yapılır
kemikli et güveci - güveç yapılışı - koyun kaburgası güveç tarifiMalzemeler:
Yarım adet koyun kaburgası
5 diş sarımsak
3 adet kuru soğan
4 adet sivri biber
4 adet domates
3 çorba kaşığı sıvıyağ
1,5 tatlı kaşığı tuz
Yarım tatlı kaşığı karabiber
Yapılışı:
Kaburgalar iri doğranır
Diğer malzemeler de doğranır
Toprak güveve konur
Üzerine tuz, karabiber serpilir ve yağ gezdirilir
İyice karıştırılır
Kapağı sıkıca kapatılır
Hızlı ateşte 15 dakika pişirilir
Sonra 160 derece fırında 1,5 saat pişirilir
Sıcak olarak servise sunulur
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul