Konu
:
Bitfek Rulo
Yalnız Mesajı Göster
Bitfek Rulo
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bitfek Rulo
biftek nasıl pişirilir - rulo biftek nasıl yapılır
Biftek rulo malzemeleri
8 parça biftek
250 gr kıyma
1 soğan
1 havuç
1 salçalık kırmızıbiber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kimyon
1 çay bardağı haşlanmış bezelye
1 yemek kaşığı domates salçası
1 su bardağı su
1 yemek kaşığı tereyağı
100 gr ıspanak
Tuz
Biftek rulo hazırlanışı
Soğan ile havucu rendeleyin
Kırmızıbiberi küçük küpler şeklinde doğrayın
1 çay kaşığı karabiber, kimyon, tuz ve kıymayı
derin bir kapta yoğurun
1 çay bardağı bezelye ve ince kıyılmış ıspanağı ilave edin
Bifteklerin içine hazırladığınız harcı paylaştırıp rulo şeklinde sarın
Kenarlarını kürdanla tutturun
İçlerini doldurduğunuz biftekleri
tereyağı ile yağladığınız tepsiye dizin
Salçayı 1 su bardağı su ile karıştırın
Bİfteklerin üzerine dökün
Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında
20-25 dakika pişirin
Fırından çıkardıktan sonra kürdanları çıkarıp dilimleyin
Sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul