Konu: Bitfek Rulo
Yalnız Mesajı Göster

Bitfek Rulo

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bitfek Rulo



biftek nasıl pişirilir - rulo biftek nasıl yapılır

Biftek rulo malzemeleri


8 parça biftek


250 gr kıyma


1 soğan


1 havuç


1 salçalık kırmızıbiber


1 çay kaşığı karabiber


1 çay kaşığı kimyon


1 çay bardağı haşlanmış bezelye


1 yemek kaşığı domates salçası


1 su bardağı su


1 yemek kaşığı tereyağı


100 gr ıspanak


Tuz

Biftek rulo hazırlanışı


Soğan ile havucu rendeleyin

Kırmızıbiberi küçük küpler şeklinde doğrayın

1 çay kaşığı karabiber, kimyon, tuz ve kıymayı

derin bir kapta yoğurun

1 çay bardağı bezelye ve ince kıyılmış ıspanağı ilave edin

Bifteklerin içine hazırladığınız harcı paylaştırıp rulo şeklinde sarın

Kenarlarını kürdanla tutturun

İçlerini doldurduğunuz biftekleri

tereyağı ile yağladığınız tepsiye dizin

Salçayı 1 su bardağı su ile karıştırın

Bİfteklerin üzerine dökün

Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında

20-25 dakika pişirin

Fırından çıkardıktan sonra kürdanları çıkarıp dilimleyin

Sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla