Yalnız Mesajı Göster

Beşamelli Kuşbaşı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Beşamelli Kuşbaşı



Beşamelli Kuşbaşı Tarifi - Beşamelli Kuşbaşı Nasıl Yapılır - Beşamelli Kuşbaşı Malzemeleri


Malzemeler

750 gr kuşbaşı et (dana)

3 kaşık bitkisel yağ

1 orta boy patates

3 küçük havuç

2 fincan rende kaşar

1 çorba kaşığı margarin

Tuz

2 bardak beşamel sosu


Yapılışı

Patetes ve havuçları minik küpler halinda doğrayıp bitkisel yağda çevirin Sonra tuzunu ve eti ilave edip çevire çevire kızatın Et pişene kadar sıcak su veya et suyunu ilave edebilirsiniz Etler pişinde fırın tepsisine margarinle iyice yağlayın Etleri tepsiye alıp beşamel sosunu üzerine dökün Rende kaşarı serpip 30 dk kadar fırında pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla