Konu
:
Beşamelli Kuşbaşı
Yalnız Mesajı Göster
Beşamelli Kuşbaşı
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Beşamelli Kuşbaşı
Beşamelli Kuşbaşı Tarifi - Beşamelli Kuşbaşı Nasıl Yapılır - Beşamelli Kuşbaşı Malzemeleri
Malzemeler
750 gr
kuşbaşı et (dana)
3 kaşık bitkisel yağ
1 orta boy patates
3 küçük havuç
2 fincan rende kaşar
1 çorba kaşığı margarin
Tuz
2 bardak beşamel sosu
Yapılışı
Patetes ve havuçları minik küpler halinda doğrayıp bitkisel yağda çevirin
Sonra tuzunu ve eti ilave edip çevire çevire kızatın
Et pişene kadar sıcak su veya et suyunu ilave edebilirsiniz
Etler pişinde fırın tepsisine margarinle iyice yağlayın
Etleri tepsiye alıp beşamel sosunu üzerine dökün
Rende kaşarı serpip 30 dk
kadar fırında pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul