Konu
:
Beşemal Soslu Et
Yalnız Mesajı Göster
Beşemal Soslu Et
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Beşemal Soslu Et
Beşemal Soslu Et Tarifi - Beşemal Soslu Et Nasıl Yapılır - Beşemal Soslu Et Malzemeleri
BEŞEMEL SOSLU ET
Malzemeler
500 gram kuşbaşı et
2 yemek kaşığı acı sos
Defne Yaprağı
karabiber
Beşamel Sos için
1,5 su bardağı süt
50 gram margarin
2 yemek kaşığı un
100 gram kaşar peynir
Yapılışı
Et, baharatlar ve Wochestershire sos ile 20 dakika düdüklüde haşlanır
Un yağ ile kavrulur
Süt yavaş yavaş karışıma eklenir
Kıvam alıncaya kadar karıştırılarak pişirilir
İçine rendelenen kaşar peynirin yarısı konulur
Borcama boşaltılan etin üzeri beşamel sos ile kapatılır
Önceden 175 dereceye ısıtılmış fırında 40 dakika pişirilir
Üzerine kaşar peynirler serpilip tekrar fırına verilir
Peynirler kızarınca servis yapılabilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul