Konu
:
Bezelyeli Rosto
Yalnız Mesajı Göster
Bezelyeli Rosto
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bezelyeli Rosto
Bezelyeli Rosto Tarifi - Bezelyeli Rosto Nasıl Yapılır - Bezelyeli Rosto MalzemeleriBezelyeli Rosto
300 gram rostoluk et
1 su bardağı dondurulmuş bezelye
Yarım çay bardağı zeytinyağı
2 dilim bayat ekmek içi
1 çorba kaşığı tereyağı
Tuz, karabiber
Bezelyeleri bir tepsiye yayıp önceden 200 derece ısıtılmış fırında 15 dakika kuru olarak pişirin
Robota alıp üzerine zeytinyağı, ekmek içi, tuz ve karabiber ekleyin
Birlikte çekip kenara alın
Eti tuz ve karabiberle tatlandırın
Tereyağını bir tavaya alın ve etin her tarafı kızarıncaya kadar pişirin
Daha sonra bir fırın tepsisine alın
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika pişirin
Fırından alıp üzerini bezelyeli karışımla kaplayın
Yeniden fırına verip 10 dakika pişirin
Sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul