Konu
:
Marine Edilmiş Bonfile
Yalnız Mesajı Göster
Marine Edilmiş Bonfile
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Marine Edilmiş Bonfile
Malzemeler:
300 gr dilimlenmiş bonfile
1 bardak süt
2 adet kuru soğan
2 diş sarımsak
3 yaprak karalahana
1 bardak krema
1 tatlı kaşığı şeker
Yapılışı:
Soğan rendelenir ve suyu sıkılır ve süt ile karıştırılır
Dilimlenmiş bonfileleri 1 gün boyunca bu sütün içinde bekletilir
1 adet soğan ince ince doğranır ve güveç yada normal tencereye yağ koymadan 1 kaşık şeker ile pişirilir
Soğanlar pembeleşince etler sütün içinden çıkartılır ve soğanlar ile pişirilmeye devam edilir
1 bardak sıcak su eklenir ve su çektikçe ilave edilir
Yaklaşık 30-40 dakika sonra etin suyu kahverengi olması gerekiyor
İnce doğranmış karalahanalarda eklenir
15 dakika daha pişirildikten sonra krema ilave edilir
Altı kısılan ocaktan 5 dakika sonra servise hazır hale getirilir
Özgür Sef'in tarifi
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul