Yalnız Mesajı Göster

Nevşehir Tava

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Nevşehir Tava



Malzeme:

200 gram kuşbaşı et

3 adet domates

5-6 adet sivri biber

30 gram Bizim Margarin

3 diş sarımsak

tuz

karabiber


Domateslerin kabuğunu soyup küp şeklinde doğrayın Biberleri de istediğiniz şekilde doğrayın Sarımsakları soyup kıyın Margarin dışındaki tüm malzemeyi çukur bir kapta karıştırdıktan sonra ısıya dayanıklı çok derin olmayan büyük boy toprak güvece veya tepsiye yayın Margarini ufak parçalar halinde kesip karışımın üzerine serpiştirin Önceden ısıtılmış 150 dereceye ayarlı fırında 1,5-2 saat pişirin Sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla