Konu
:
Nevşehir Tava
Yalnız Mesajı Göster
Nevşehir Tava
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Nevşehir Tava
Malzeme:
200 gram kuşbaşı et
3 adet domates
5-6 adet sivri biber
30 gram Bizim Margarin
3 diş sarımsak
tuz
karabiber
Domateslerin kabuğunu soyup küp şeklinde doğrayın
Biberleri de istediğiniz şekilde doğrayın
Sarımsakları soyup kıyın
Margarin dışındaki tüm malzemeyi çukur bir kapta karıştırdıktan sonra ısıya dayanıklı çok derin olmayan büyük boy toprak güvece veya tepsiye yayın
Margarini ufak parçalar halinde kesip karışımın üzerine serpiştirin
Önceden ısıtılmış 150 dereceye ayarlı fırında 1,5-2 saat pişirin
Sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul