Konu
:
Sultani Bezelye Kapaması
Yalnız Mesajı Göster
Sultani Bezelye Kapaması
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sultani Bezelye Kapaması
Sultani Bezelye Kapaması Tarifi - Sultani Bezelye Kapaması Yapılışı - Sultani Bezelye Kapaması Nasıl Yapılır - Sultani Bezelye Kapaması Malzemeleri
1 kg
sultani bezelye
3 çorba kaşığı tereyağı
15-20 adet arpacık soğan
300 gr
kuşbaşı kuzu eti
1 su bardağı sıcak su
Tuz
Karabiber Tereyağını eritip arpacık soğanları beş dakika sote edin
Üzerine etleri ekleyip suyunu salıp çekinceye kadar kavurun
Tuz ve karabiber ekleyip etleri tencerenin ortasına toplayın
Bezelyelerle etlerin etrafını ve üstünü tamamen kapatın
Bezelyelerin üzerine bir tabak kapatıp sıcak suyu tencereye ekleyin
20 dakika kadar kapağı kapalı olarak pişirin
Elif Korkmazel
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul