Konu
:
Bayram Kavurması
Yalnız Mesajı Göster
Bayram Kavurması
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bayram Kavurması
Bayram Kavurması Tarifi - Bayram Kavurması Nasıl Yapılır - Bayram Kavurması Malzemeleri
Malzemeler:
1 kg
kuzu but
100 gr
kuyruk yağı
tuz yeteri kadar
karabiber
kekik
Hazırlanışı:
Bayram yemekleri içinde kavurmanın geleneksel bir yeri var
Kolay bir kavurma tarifini sizlerle paylaşmak istiyoruz
Bunun için önce kuyruk yağını incecik doğrayarak, tencerede yağını salana kadar kavurun
İçerisine kuşbaşı doğranmış butu ilave edin
Kısık ateşte yaklaşık 1 saat kendi suyu ile pişirin
Tencereyi kapalı kapalı bir şekilde arada bir silkeleyerek etlerin yer değiştirmesini ve yağ ile temasını sağlayınız
Et pişince üzerine tuz, karabiber ve kekik ilave ediniz
Sıcak olarak servis yapınız
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul