Yalnız Mesajı Göster

Bayram Kavurması

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bayram Kavurması



Bayram Kavurması Tarifi - Bayram Kavurması Nasıl Yapılır - Bayram Kavurması Malzemeleri
Malzemeler:


1 kg kuzu but

100 gr kuyruk yağı

tuz yeteri kadar

karabiber

kekik


Hazırlanışı:


Bayram yemekleri içinde kavurmanın geleneksel bir yeri var Kolay bir kavurma tarifini sizlerle paylaşmak istiyoruz Bunun için önce kuyruk yağını incecik doğrayarak, tencerede yağını salana kadar kavurun İçerisine kuşbaşı doğranmış butu ilave edin Kısık ateşte yaklaşık 1 saat kendi suyu ile pişirin


Tencereyi kapalı kapalı bir şekilde arada bir silkeleyerek etlerin yer değiştirmesini ve yağ ile temasını sağlayınız Et pişince üzerine tuz, karabiber ve kekik ilave ediniz Sıcak olarak servis yapınız

Alıntı Yaparak Cevapla