Konu
:
Soslu Garnitürlü Biftek
Yalnız Mesajı Göster
Soslu Garnitürlü Biftek
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Soslu Garnitürlü Biftek
Soslu Garnitürlü Biftek - Soslu Garnitürlü Biftek Tarifi
Malzemeler :
300 Gr
Biftek
1 Soğan
1 Çorba K
Domates Salçası
1 Çorba K
Biberli Tuz
2 Defne Yaprağı
Su
Garnitürü İçin:
1 Demet Kuşkonmaz Veya 2 Kabak
2 Patates
2 Havuç
Hazırlanışı
Tavaya az sıvıyağ dökün ve biftekleri iki taraflı yarı kıvamda pişirin
Kapaklı fırın kabına yarı kıvamda pişen biftekleri dizin
Sosu hazırlamak için; soğanı yarım piyaz şeklinde doğrayın
Biftekleri aldığınız tavaya soğanları atın ve kavurun
Domates salçasını, biberli tuzu, tane karabiberi, defne yapraklarını ve suyunu da ilave edip karıştırın
Az karıştırdıktan sonra bifteklerin üzerine dökün
Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında pişirin
Garnitürünü hazırlarken; patatesleri ve havuçları soyun ve parmak şeklinde dilimleyin
Kuşkonmazların kabuklarını soyun
Tencereye su koyun ve önce havuçları, sonra kuşkonmazları son olarak da patatesleri koyup haşlayın
Servis tabağının kenarlarına garnitürü alın
Tabağın ortasına fırından çıkardığınız biftekleri alın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul