Konu
:
Brüksel Lahanalı Bonfile
Yalnız Mesajı Göster
Brüksel Lahanalı Bonfile
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Brüksel Lahanalı Bonfile
Brüksel Lahanalı Bonfile (4 Kişilik)
Malzemeler
700 gr Brüksel Lahanası
3 Su Bardağı Et Suyu
125 gr İrmik
4 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ
1 Soğan
1 Çorba Kaşığı Margarin
1 Defne Yaprağı
200 gr Süt Kreması
Tuz, Karabiber
4 Bonfile
2 su bardağı et suyunu bir tencerede kaynatın
İrmiği ilave edip pişirin
Büyük bir tavada 1 çorba kaşığı sıvıyağı kızdırıp ateşten alın ve irmikli karışımı içine dökün
Soğumasını bekleyin
Bu arada soğanı soyup küçük küpler halinde doğrayın
Bir tavada margarini eritip soğanı kavurun
Brüksel lahanası ve defne yaprağını ilave edip kavurmaya devam edin
Kalan et suyunu ve süt kremasını ekleyin
10 dakika kadar pişirip tuz ve karabiberle tatlandırın
İrmikli karışımı kareler halinde kesip tavadan alın
Bir diğer tavada 1 çorba kaşığı sıvıyağı kızdırıp irmikli kareleri kızartın Soğumayacak şekilde bekletin
Bonfileleri tuz ve karabiberle ovun
Bir tavada kalan yağı kızdırıp bonfileleri kızartın
Bonfileleri, Brüksel lahanası ve irmik eşliğinde servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul