Konu
:
Kaplanmış Biftek
Yalnız Mesajı Göster
Kaplanmış Biftek
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kaplanmış Biftek
cipsli biftek - soslu biftek - soya soslu biftek nasıl pişirilir
Malzemeler:
Yarım kg dövülmüş biftek
1 paket peynirli cips
1 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı hardal
2 çorba kaşığı soya sosu
2 adet yumurta
3 çorba kaşığı sıvı yağ
Tuz
Karabiber
Tarifi :
Tavaya sıvı yağ konur
Biftekler renk alacak kadar kızartılır
Diğer tarafta peynirli cips robottan geçirilerek toz haline getirilir
Karıştırma kabına toz cips, dövülmüş sarımsak, hardal, yumurta, soya sosu, karabiber ve tuz konur, iyice karıştırılır
Az kızarmış biftekler karışıma bulanır, yağlı kağıt serilmiş tepsiye sıralanır
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında nar gibi kızarana dek pişirilir
Not: Karışım katı olursa az su eklenebilir
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul