Konu
:
Siirtin Ülkeye Yayılan Lezzet Fırtanası
Yalnız Mesajı Göster
Siirtin Ülkeye Yayılan Lezzet Fırtanası
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Siirtin Ülkeye Yayılan Lezzet Fırtanası
Büryan kebabı yaklaşık üç metre derinlikteki kuyulara sarkıtılan etlerin katkısız tamamen doğal bir şekilde köz ateşte pişirilmesiyle yapılıyor
Geçtiğimiz yıllarda Siirt Valiliği, Türk Patent Enstitüsü'ne başvurarak büryanın tescilini yaptırmıştı
siirtin gerçekten meşur yemeklerinden biri ve türkiyede git gide nam salan bir yemek saat sabahın 7 sinden oluşan bir yemek ziyafeti kuyruğu başlıyor olmakta öyle bir lezzeti varki yersin tadı damağında kalır
ve her gün yemek istersin bu yemekte büyü gibi bir şey var almanyadan bile spariş isterler uçakla gönderirler türkiyenin her bir yanına gider bu büryan diğer adıyla perive
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul