Konu
:
Terbiyeli Kapama
Yalnız Mesajı Göster
Terbiyeli Kapama
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Terbiyeli Kapama
Terbiyeli Kapama Tarifi - Terbiyeli Kapama Yapılışı - Terbiyeli Kapama Nasıl Yapılır - Terbiyeli Kapama Malzemeleri
1 kg parçalanmış kuzu kol
3-4 diş sarımsak
Yarım demet taze soğan
3 çorba kaşığı sıvıyağ
2 tatlı kaşığı tuz
2 çorba kaşığı un
1 su bardağı su
1 adet yumurta
1 adet limon
Sıvıyağ tencereye konur, ısınınca parça et sıkı sıkı yerleştirilir
Üzerine iri doğranmış soğan ve sarımsak konur
Ateş kısılır, kapak kapatılır
En az 45 dakika kendi suyuyla pişirilir
Bu arada yumurta, limon,un, su, tuz iyice çırpılır
Yemeğe eklenir, karıştırmadan 10 dakika daha pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul