Konu
:
Denizli Usulü Kuzu Kapama
Yalnız Mesajı Göster
Denizli Usulü Kuzu Kapama
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Denizli Usulü Kuzu Kapama
Denizli Usulü Kuzu Kapama Tarifi - Denizli Usulü Kuzu Kapama Yapılışı - Denizli Usulü Kuzu Kapama Nasıl Yapılır - Denizli Usulü Kuzu Kapama Malzemeleri
Malzemeler:
1 Kg kemikli kuzu eti (iri parça halinde )
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı karabiber
100 gr kuyruk yağı
250 gr un
1 bardak su
1 kaşık tuz
Hazırlanışı:
Toprak tencerede bütün malzemeleri toplayıp, un ile suyu hamur yapıp tencerenin ağzını sıkıca kapatıp fırında veya kor ateşte 3 saat pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul