Yalnız Mesajı Göster

Denizli Usulü Kuzu Kapama

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Denizli Usulü Kuzu Kapama



Denizli Usulü Kuzu Kapama Tarifi - Denizli Usulü Kuzu Kapama Yapılışı - Denizli Usulü Kuzu Kapama Nasıl Yapılır - Denizli Usulü Kuzu Kapama Malzemeleri

Malzemeler:

1 Kg kemikli kuzu eti (iri parça halinde )

1 tatlı kaşığı kekik

1 çay kaşığı kimyon

1 çay kaşığı karabiber

100 gr kuyruk yağı

250 gr un

1 bardak su

1 kaşık tuz


Hazırlanışı:

Toprak tencerede bütün malzemeleri toplayıp, un ile suyu hamur yapıp tencerenin ağzını sıkıca kapatıp fırında veya kor ateşte 3 saat pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla