Konu
:
Etli Madımak
Yalnız Mesajı Göster
Etli Madımak
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Etli Madımak
Etli Madımak Tarifi - Etli Madımak Yapılışı - Etli Madımak Malzemeleri
Malzemesi:
500 gr
kuzu kuşbaşı 150 gr
pastırma 2 demet madımak 2 adet kuru soğan 1 yemek kaşığı margarin 1 yemek kaşığı salça 1 kahve fincanı iri bulgur Pul biber Karabiber Tuz
Tarifi:
• Madımağı ayıklayın, yıkayıp suda bekletin
• Tencereye zar şeklinde doğranmış soğanı ve kuşbaşı eti koyun
• Et suyunu bırakıp çekince salça, karabiber ve tuz koyup 4-5 dakika soteleyin
• 2 bardak sıcak su ilave edip 30 dakika pişirin
• 1 kahve fincanı bulgur koyup 15 dakika daha pişirin
• Ocağı kapatıp yemeğe küçük küçük doğradığınız pastırmayı ekleyin
• Pul biberi sıvıyağda kızdırın, madımağın üstüne döküp servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul