06-28-2012
|
#1
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Biftek Oryantal
Biftek Nasıl Pişirilir - Biftek Tarifi - SEbzeli Biftek - Kabaklı Biftek - Havuçlu Biftek
Malzeme
1 adet biftek,
Havuç,
Kabak,
Mantar,
Ülker margarin,
İçim Kaşar,
Domates,
Biber
Hazırlanışı
Öncelikle yarım cm kalınlığında 1 adet biftek doğranır Kabak ve havuç rendelenir, mantar ince ince doğranır Biftek az yağda kısık ateşte yavaş yavaş pişirilirken, kabak, havuç ve mantar bir tavada Ülker margarinle hafif sotelenir İki tarafı da iyice pişirilen bifteğin üzerine sotelenen malzemeler düzgünce yayılır
Malzemelerin üzerine rende kaşar atılır ve yine üzerindeki kaşar eriyene kadar kısık ateşte çevirmeden bekletilir Kaşarı eridikten sonra domates ve biberle süslenip servis edilir
alıntı
|
|
|