Konu
:
Ayvalı Et
Yalnız Mesajı Göster
Ayvalı Et
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ayvalı Et
Etli Ayva Hazırlanışı - Et Yemekleri - Ayvalı Et Yapılışı
Malzemeler
1 kg
dana kuşbaşı
2 adet ayva
2 adet soğan
1 adet domates
1 çay bardağı sıvıyağ
Tuz
Karabiber
Hazırlanışı
Bir tencereye yağ, doğranmış soğan ve kuşbaşı etleri koyup, pcmbeleşinceye kadar kavurun
Küçük doğranmış domatesleri ekleyin
Birer bardak olmak üzere 3 bardak sıcak suyu arayla tencereye katın
Orta hararette pişirin
Bu arada çekirdekleri çıkartılmış ayvaları 1,5 parmak kalınlığında dilimlere bölüp ete ilave edin
Damak zevkinize göre şeker, tuz ve karabiber serpin
Ayvalar yumuşayıncaya kadar pişirmeye devam edin, bu arada suyu azalırsa su ilave edin
Ayvalar yumuşadıktan sonra tencereyi ateşten alıp servis tabağına boşaltarak sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul