Konu
:
Fıstıklı Biftek Sarması
Yalnız Mesajı Göster
Fıstıklı Biftek Sarması
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fıstıklı Biftek Sarması
Fıstıklı Et Sarması - Et Sarması Nasıl Yapılır - Biftek Pişirme Usulleri
Malzemeler:
4 parça ince dövülmüş biftek
1 su bardağı tuzsuz antep fıstığı
1 çorba kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı tuz
Üzeri için:
1 çorba kaşığı salça
2 çorba kaşığı sıvıyağ
1 su bardağı su
1 çay kaşığı tuz
Yapılışı:
İri çekilmiş fıstık, margarin, pul biber ve tuz karıştırılır
Biftekler serilir, fıstıklı iç paylaştırılır ve rulo yapılır
Uç kısımları kürdanla tutturulur
Sarmalar bir fırın kabına konur
Üst malzeme karıştırılır, üzerine dökülür
Önceden ısıtılmış 190 derece fırında 40 dakika pişirilir
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul