Konu
:
Sebzeli Tas Kebabı
Yalnız Mesajı Göster
Sebzeli Tas Kebabı
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sebzeli Tas Kebabı
Sebzeli Tas Kebabı Tarifi - Sebzeli Tas Kebabı Yapılışı - Sebzeli Tas Kebabı Malzemeleri
Malzemeler
600 gram kuşbaşı et
1 adet soğan
1 adet patates
1 çorba kaşığı sirke
1 su bardağı bezelye
1,5 çorba kaşığı salça
tuz, karabiber, pul biber
sıvı yağ ve etin üstünü geçecek kadar sıcak su
Hazırlanışı
Düdüklü tencereye sıvıyağ ve eti alın et suyunu salınca sirkeyi de ilave edin ve suyunu çekene kadar iyice kavurun
Kavrulan ete salça,baharatlar ve tuzunu ilave edin
Biraz kavurun bezelyeyi ekleyin,bezelyeler ezilmesin fazla karıştırmadan suyu ilave edin
Sıcak su ilave ederseniz et sertleşmez
Düdüklü de 20-25 dakika içinde et pişiyor
Bir tane patatesi küp küp doğrayıp bir tavada kızartın
Pişen ve altını kapattığınız tas kebabına ilave edip karıştırın
Servise hazır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul