Konu
:
Kapama
Yalnız Mesajı Göster
Kapama
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kapama
Kapama Tarifi - Kapama Yapılışı - Kapama Nasıl Yapılır - Kapama Malzemeleri
2 çay bardağı sıvı yağ
6 adet tavuk but (baget)
3 bardak pirinç
bir tutam karabiber
bir tutam tuz
2 adet Knorr Tablet Tavuk Bulyon
Hazırlanışı
İlk olarak yağladığımız tavaya butlarımızı yerleştiriyoruz
Sonra tavuk bulyonumuzu bir kap içinde ısıtarak eritiyoruz
Sonra pirinçlerimizi tavukların etrafına koyuyoruz (dağıtarak) ve erittiğimiz bulyon suyunu üzerine döküyoruz
Üzerine karabiber ve tuz atıyoruz
Sonra fırına sürüyoruz
40-45 dk sonra yemeğiniz hazır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul