Konu: Kapama
Yalnız Mesajı Göster

Kapama

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kapama



Kapama Tarifi - Kapama Yapılışı - Kapama Nasıl Yapılır - Kapama Malzemeleri

2 çay bardağı sıvı yağ

6 adet tavuk but (baget)

3 bardak pirinç

bir tutam karabiber

bir tutam tuz

2 adet Knorr Tablet Tavuk Bulyon


Hazırlanışı

İlk olarak yağladığımız tavaya butlarımızı yerleştiriyoruz Sonra tavuk bulyonumuzu bir kap içinde ısıtarak eritiyoruz Sonra pirinçlerimizi tavukların etrafına koyuyoruz (dağıtarak) ve erittiğimiz bulyon suyunu üzerine döküyoruz Üzerine karabiber ve tuz atıyoruz Sonra fırına sürüyoruz 40-45 dk sonra yemeğiniz hazır

Alıntı Yaparak Cevapla