Yalnız Mesajı Göster

Sebzeli Köylü Biftek

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sebzeli Köylü Biftek



biftek nasıl pişirilir

Malzemeler :


* 400 gr bonfile

* 1 kabak

* 1 kereviz sapı

* 2 patates

* 1 soğan

* 2 defne yaprağı

* 2 biber

* 1 havuç

* 2 diş sarımsak

* 1 çay b bezelye
Hazırlanışı :


İlk olarak soğanı,1 adet kereviz sapını,2 adet patatesi,1 adet kabağı,2 biberi,1 adet havucu,tüm sebzeleri küp olarak kesinTavaya sıvıyağı alınÜzerine 400 grbonfileleri kızgın yağda etleri alt üst pişirinAynı tavada kereviz sapı,soğan,biber,havuç,defne yaprağını ilave edip soteleyinDaha sonra diğer sebzelerin üzerine küp kesilmiş patates ve kabağı ilave edip sotelemeye devam edin2 adet domatesi küp olarak kesinSebzelerin en son üzerine domatesleri işave edinÜzerine tuz ve karabiber ilave edin


Fırın kabına etleri dizinEtlerin üzerine karabiber ilave edinÜzerine sotelenmiş sebzeleri ilave edinÜzerine az miktarda su ilave edinÖnceden ısıtılmış olan 180 dereclil fırında pişirinFırından sebzeli köylü bifteği çıkartınFırından çıkarttıktan sonra üzerine 1 çay bardağı bezelye ilave edinBezelyenin üzerine kaşar peynir rendesi ilave edip tekrar fırına verin

Kaşar peynirleri eridikten sonra fırından çıkartın Garnitürü için 1 çiçek brokoliyi haşlayınDaha sonra üzerine haşlanmış brokoliyi ilave edip servis edin

Alıntı Yaparak Cevapla